АҲОЛИ ДАРОМАДЛАРИНИ ОШИРИШДА КИЧИК БИЗНЕСНИНГ ЎРНИ ВА РОЛИ - Ахмедов Азизбек Муроджон ўғли (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация. Мазкур мақолада мамлакатимизда фаолият олиб бораётган кичик бизнес ва хусусий тадбиркорлик субъектлари фаолияти ҳамда аҳолининг даромадларини оширишдаги ўрни тўғрисида фикр юритилган. Шунингдек, кичик бизнес ва хусусий тадбиркорлик субъектлари орқали аҳолининг даромадларини оширишга таъсир этувчи омилларни бартараф этиш бўйича амалий тавсиялар берилган.