HOYOTIMIZDAGI ENERGIYANING O’RNI - Oydinov Hojiakbar Shuxrat o’g’li; Abdullayev SHuxrat; Xolmurodov Muzaffar (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada energetika qanchalik mamlakatimiz iqtisodiyoti uchun muhim ahamiyatga ega ekanligi va uni hosil bulish jarayoni qanchalik qiyin ekanligi haqida tuxtalib utiladi.Mamlakatning iqtisodiyoti qanchalik baland bo’lishi mamlakatdagi energiya resusrlariga qanchalik bog’liqligi kursatilib utiladi.