TENGLAMALAR - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (Journal of new century innovations, 2024)
Annontatsiya: Ushbu maqolada tenglamalar haqida matematika fani bo’yicha tenglamalarning turlari haqida fikr yuritilgan.