CHET TILI O‘RGANISHDA INTERFERENSIYA HODISASI HAQIDA TUSHUNCHALAR - Ismoilova Shodiya Xusanboy qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqola intonatsion tizim darajasidagi til aralashuvi muammolari va uning o'ziga xosligi, tilshunoslar tomonidan ushbu hodisani turlicha baholash masalalariga bag'ishlangan. Til darajasida bilingualizm sharoitida va yangi yo'nalishlarni shakllantirishda intonatsion tizim darajasida lingvistik aralashuvni o'rganish bo'yicha fikr-mulohazalar va xulosalar keltirilgan.