ҚУРУҚЛИК МОЛЛЮСКАЛАРИНИНГ БАЛАНДЛИК МИНТАҚАЛАР ВА БИОТОПЛАР БЎЙИЧА ТАРҚАЛИШИ - Жўраева Самия Ҳасановна; Бобокелдиева Шахноза Абдусаматовна; Абдужалилова Мафтуна Исакжановна (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация қуруқлик моллюскаларининг баландлик минтақалар бўйича тақсимланиши ва вертикал тарқалиши уларнинг баландлик минтақалари тарқалишида ўсимликларнинг аҳамияти ҳамда Чўл минтақаси Адир минтақаси ва тоғ минтақаси учровчи қуруқлик моллюскалари батавсил изохланган.