KOMMUNIKATIV METOD VA UNING CHET TILINI O’RGATISHDAGI O’RNI - Ilhomiddinova Madinabonu; Nabiyeva Gulbahor (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada chet tilini o'rgatishda kommunikativ metodning ahamiyati va uning o'quvchilarda til ko'nikmalarini rivojlantirishdagi o'rni ko'rib chiqiladi. Kommunikativ metod yordamida o'quvchilar real vaziyatlarda chet tilida erkin muloqot qilish qobiliyatini shakllantiradi. Maqolada metodning asosiy tamoyillari, qo'llash usullari va ta'lim jarayonidagi samaradorligi haqida batafsil ma'lumotlar berilgan.