OILAVIY HAYOTGA TAYYORLIK MUAMMO SIFATIDA - Baxtiyorova Munira Mansur qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yigit qizlarni oilaga tayyorlash, er-xotinlik va oilaviy munosabatlarning barqarorligi haqida ma’lumotlar keltirilgan.