FARZAND TARBIYASIDA OILAVIY MUNOSABATLAR VA TARBIYANING XUSUSIYATLARI - Abdullayeva Ilmira Boltayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada farzand tarbiyasida oilaviy munosabatlar va tarbiyaning xususiyatlari tahlil qilingan.