NEFT TASHISH QUVURLARI UCHUN MAHALLIY XOMASHYO ASOSIDA KORROZIYAGA QARSHI MATERIALLARNI OLISH - Niyozov Jasurbek Sherali o'g'li; Raxmatov Erkin Abdihafizovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada magistral quvurlarni ekspluatatsiya qilish davrida uning yemirilishi bilan hodisalarning sinflanishi, quvurlarning yotqizilish usulidan kelib chiqib atrof-muhitning ta'siri hamda korroziyaga uchrashdan himoyalash usullari haqida bayon qilingan.