MA’LUMOTLARNI BULUTGA JOYLASH - O’smonojnov Muxammadisxoq O’tkirbek o’g’li (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqola yordamida bulut turlari, ma’lumotlarni qay tarzda bulutga joylash, bo’yicha ma’lumotlar olingiz mumkin bo’ladi. Qolaversa, bulut bo’yicha ayrim savollarga javob topishingiz mumkin bo’ladi.