UMUMIY O`RTA TA`LIM MAKTABLARDA ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDAINTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISH - Donayeva Nigora Husanovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili va adabiyot darslarida foydalanishga tavsiya etiladigan interfaol metodlardan namunalar keltirilgan.