ROMAN TO‘QIMASIDA MUALLIF NUTQI - Abdullayev Xamro Dauletbaevich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada taniqli o’zbek yozuvchisi Omon Muxtorning “Ming bir qiyofa” romani badiiy tahlilga tortilgan. Asosan, poetik nutq va yozuvchi uslubi, badiiy nutqni yaratuvchi vositalarning estetik funksiyalari, shakliy va mazmuniy o’ziga xosligi, ularning asardagi badiiy-estetik funksiyasi yoritib berilgan.