INTELLEKTUAL YOSHLAR HAYOTIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR - Zulqaynarova Parizoda Muhiddin qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Mazkur maqolada aqlli texnologiyalarning yosh avlod kundalik hayotida tutgan o’rni, intellektual yoshlar hayotiga zamonaviy texnologiyalarning ijobiy va salbiy ta’sirlari to’g’risida, shu bilan birga, yoshlarning kelajakdagi raqamli texnologiyalar dunyosi haqida fikr va mulohaza yuritilgan. Shuningdek, barcha qarashlarni jamlagan holda aniq va qisqacha xulosa berilgan.