ALISHER NAVOIY G'AZALLARIDA UMUMINSONIY QADRIYATLAR TALQINI - F.F.Yuldasheva; F.F.Yuldasheva (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqola buyuk mutaffakkirimiz Mir Alisher Navoining ma'naviy va badiiy merosi, hayoti va ijodi haqida muxtasar ma’lumot beradi. Maqolada asosan o’quvchini hayratga soladigan maftunkor g’azallarga e’tabor qaratilgan. Har bir g’azallarda shoirning she’riy san’atlarni qo’llashdagi mahorati xususida so’z boradi.