MICROSOFT EXCEL DASTURI YORDAMIDA DIDAKTIK VA METODIK MATERIALLAR TAYYORLASH TEXNOLOGIYASI - Sobirov Dilshod Solayevich (Journal of new century innovations, 2022)
Bugungi kunda axborot texnologiyalarining usul va vositalari didaktik materiallarni tayyorlashda katta imkoniyatlar yaratadi. Birinchidan, didaktik materiallarni tayyorlash uchun kam vaqt sarflanadi, bu esa o‘qituvchining vaqtini tejaydi, ikkinchidan – axborot texnologiyalari yordamida tayyorlangan didaktik materiallarni nafaqat qog‘oz shaklida, balki kompyuter, mobil telefon, planshet yoki shunga o‘xshash boshqa turdagi elektron vosita yordamida bajarish hamda ulardan foydalanish imkoniyati yaratiladi.