UMUMTA'LIM MAKTABLARIDA TEXNOLOYA DARSLARINI ZAMONAVIY TASHKIL QILISH. - Kuzenbayeva Tamara Kalnazarovna; Aldanova Pariza Yelibayevna; Kenbayeva Mayra Andijanovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annatatsiya:Umumta'lim maktablarida texnoloya darslarini zamonaviy tashkil qilish va o'quvchilarga bu fan haqida qisqacha tushuntirish va ularga fanning maqsadini tushuntirish.