MATEMATIK TUSHUNCHALARNING TA’RIFLASH METODIKASI. - Zilola Dilmurodova Bekmurodovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annatatsiya:Mazkur maqola, Matematik tushunchalaming ta’riflash metodikasi haqida bo'lib bu to'g'risida bir nechta metodik tavsiyalar keltirilgan.