MATEMATIKA FANINI O’QITISHDA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Qoʻldasheva Feruza Abduvahobovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya:. Ushbu maqolada matematika fanini o'qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning o'rni haqida fikr yuritiladi.