ЁШЛАР ОНГИ ВА МАЪНАВИЯТИНИ ИНТЕРНЕТ ВА ИЖТИМОИЙ ТАРМОҚЛАР ТАЪСИРЛАРИДАН ҲИМОЯ ҚИЛИШ ОМИЛЛАРИ - Б.Ў.Рўзиев (Journal of new century innovations, 2022)
Интернет ва ижтимоий тармоқлар тез ривожланиб бормоқда. Шиддат билан ривожланиб бораётган ахборот оқимида турли мафкуравий таьсир ва зарарли ғоялардан маънавиятни асраш, ёшларнинг соғлом фикрли бўлиб тарбия топиши муҳим масаладир. Мақолада интернет ва ижтимоий тармоқларнинг ёшлар онги ва маьнавиятига таъсирлари ва ундан ёшларни ҳимоя қилиш омиллари ҳақида фикр юритилган.