BOZOR IQTISODIYOTI SHAROITIDA TAYYOR MAHSULOT VA UNI SOTISHNI HISOBGA OLISH. - Nasriyeva Dilafruz Muhiddinovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada tayyor mahsulotlar, uni baholash va buxgalteriya hisobi maqsadlari, tayyor mahsulotlarning sintetik hisobi, ombordagi va buxgalteriya bo'limidagi mahsulotlarning analitik hisobi haqida