BOLADA MUSIQIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH - Baratova Risolat Yusuf qizi; Nurova Navbahor Xolovna; Davletova Gulsina Abdialiyevna; Tursunova Nafisa Ne`matovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Bolada musiqiy tafakkurni rivojlantirish haqida keng va mazmunli fikrlar yoritib o’tilgan.