MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR RIVOJLANISHIDA O’YINLARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Qodirova E`zoza Bahodir qizi ,; Tursunova Muxayo Raxmonovna ,; Kushvakova Yulduz Erkinovna ,; Po`latova Maxliyo Robbimovna , (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar rivojlanishida o’yinlarning psixologik xususiyatlari haqida keng va mazmunli fikrlar yoritib o’tilgan.