ЎЗБЕК ТИЛИ ВА АДАБИЁТ ДАРСЛАРИДА ЗАМОНАВИЙ ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ҚЎЛЛАШ МАҲОРАТИ. - Раймова Дилназ Даулетовна (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация: Ушбу мақолада ўзбек тили ва адабиёт дарсларида инновацион технологияларни қўллаш ўқувчиларни ижодий фикрлашга, олинган ахборотларни фаолликда ҳал этишга, фикрни эркин баён этишга, ташаббускорликка, ҳамкорликда иш юритишга, фикрни ёзма равишда баён этишга чорлаши ҳақида фикр юритилган.