MINTAQADA BARQAROR IQTISODIY RIVOJLANISHNI TA’MILASHDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK SUBYEKTLARINI RIVOJLANTIRISH. - Xurramov Ulmasjon Nizomiddin O‘g‘li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: ushbu maqolada, mintaqada barqaror iqtisodiy rivojlanishni ta’milashda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subyektlarini rivojlantirish haqida so‘z yurutiladi.