UMUMTA'LIM MAKTABLARIDA TEXNOLOYA FANI ZAMONAVIY TASHKIL ETISH. - Ukilim Atakulova Avezxanovna; Jamangaraeva Samal Xasenovna; Ermaxanova Zoya Kalbekovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annatatsiya:Umumta'lim maktablarida texnoloya darslarini zamonaviy tashkil qilish va o'quvchilarga bu fan haqida qisqacha tushuntirish va ularga fanning maqsadini tushuntirish.