VOLLEYBOLGA XOS JISMONIY SIFATLARNI RIVOJLANTIRISH - Turmanova Raushan Abayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: maqolada O‘zbekistonda jismoniy madaniyat va sportni rivojlantirish to‘g‘risidagi Prezident qaror va Farmonlari, Volleybol jismoniy tayyorgarligining aniq bo‗limlari, shuningdek volleybolga xos jismoniy sifatlarni turdosh harakatli o‘yinlar yordamida rivojlantirish muammolari haqida fikr yuritilgan.