MEHRIGIYOH O’SIMLIGINING DORIVOR XUSUSIYATLARI - D.Janazaqova; S.Bektemirov (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: ushbu maqola dorivor oʻsimliklar shu bilan birga mehrigiyoh dorivor oʻsimligining xalq tabobatidagi o’rni va uni bugungi kunda yetishtirish uchun amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar toʻgʻrisida bayon etiladi.