BASKETBOL SPORTINI O’RGATISHDA TA‘LIM PRINSIPLARI. - Sabirova Nasiba Rasulovna; Sobirova Mohira Rasulovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada harakatli o‘yinlar orqali basketbol sport turini o’rgatishning samarali usullari izlab topish, shu asosida ta’lim muassasalarida bolalar faoliyatini rivojlantirish texnologiyasining nazariy asoslari hamda samarali yo’llarini aniqlash kabi masalalarga yechim izlanadi.