KONSTITUTSIYA - OLIY QADRIYAT - Bozarova Zumrad Urolovna ,; Norbo'taeva Saodat Rashidovna , (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada inson va fuqarolarning huquqlari, erkinliklari va burchlarini davlat asosiy qonunida qay darajada mustaxkamlanganligi masalasi, davlatimiz asosiy qomusini isloh etish va unda inson huquqlarining o’rni borasida so’z yuritildi.