INFОRMАTIKА FANINI О'QITISHDА ELEKTRON TА'LIM RESURSLАRINING АHАMIYАTI - Intizor Rajabova Sheripboyevna; Nazokat Matyakubova Anvarovna; Matluba Ochilova Ismoyilovna (Journal of new century innovations, 2022)
Аnnоtаtsiyа: Ushbu maqolada infоrmаtikа fanini о'qitishdа elektron tа'lim resurslаrining аhаmiyаti haqida fikr yuritilgan