BOSHLANG’ICH SINFLARDA MATEMATIKA FANINI O’QITISHNING AHAMIYATI, MAQSAD VA VAZIFALARI - Mirzaxmedova Soxiba Xabibullayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Bugungi kunda o‘quvchilarda hisob-kitob ko’nikmalarini shakllantirish, ularni kundalik faoliyatda qo‘llash, fanlarni o‘rganish va ta’lim olishni davom ettirish uchun zarur bo‘lgan matematik bilim va ko‘nikmalar tizimini shakllantirish va rivojlantirish boshlang’ich ta’limdagi matematika fani o’qituvchilarining asosiy vazifalardan biridir.