INFORMATIKA DARSLARIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Ibrat Inoyatov Ibodullayevich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada informatika darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish haqida fikr-mulohazalar bildirildi.