ZAMONAVIY PEDAGOGNING JAMIYAT O'ZGARISHIDAGI PROFESSIONALLIK DARAJASINI OSHIRUVCHI METODIK KOMPONENTLARI - Abdullayeva Aziza Karimovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy pedagog qiyofasi, uning jamiyat o`zgarishlaridagi professionallik darajasini oshiruvchi metodik komponentlari, kasbiy mahuratini oshirish jarayonlari, ta`lim texnologiyalariga moslashuvchanligi kabilar muhokama etiladi.