XALQ OG’ZAKI IJODI ASOSIDA BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIDA KITOBXONLIK KO’NIKMALARINI SHAKILLANTIRISH YUZASIDAN METODIK TAVSIYA - Djalolova Nargiza Dilmurodovna , (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada xalq og’zaki ijodi asosida boshlang’ich sinf o’quvchilarida kitobxonlik ko’nikmalarini shakillantirishning nazariy asoslari va ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, bolalarni kitoxonlikga qiziqtirish haqida fikrmulohazalar bayon etilgan.