ЎЗБЕКИСТОННИНГ ХАЛҚАРО ИҚТИСОДИЙ РЕЙТИНГЛАРДАГИ НУФИЗИНИ ОШИРИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Ибрагимова Зулфия Юнусовна (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация. Жаҳон амалиёти ҳар бир миллий иқтисодиёт ривожланишида амалга ошириладиган лойиҳаларни молиялаштириш манбалари ва шакллари ҳамда уларни жалб этишга доир мезон талаблари даражаси катта аҳамиятга эгалигини кўрсатмоқда. Ушбу мақолада Ўзбекистоннинг халқаро иқтисодий рейтинглардаги нуфизини ошириш истиқболлари таҳлил қилинган.