FIZIKA FANIDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISH - Mallaboyeva Shoxidaxon To’xtanazarovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada " Fizika darslarida interfaol usullaming ahamiyati" mavzusiga oid tushunchalar va fikrlar tahlil qilinib o'tilgan.