ONA TILIDA SO’Z YASALISHI - Zokirova Durdona Qobiljonovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ma’lumki, har bir tilning asosini so’zlar tashkil qiladi. Biz har kuni ishlatadigan so’zlarning esa o’ziga xos yasalish usuli bor. O’zbek tilshunosligining so’z yasalishi degan bo’limida aynan so’z yasalish usullari o’rganiladi. Mazkur maqola orqali o’zbek tilida so’z yasalishi usullari haqida kengroq bilib olamiz.