UCH NOMALUMLI CHIZIQLI TENGLAMALAR SISTEMASINI JAVASCRIPT DASTURLASH TILI ORQALI HISOBLASH - A.Dodayev; X. Ro’xonov (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada Uch nomalumli chiziqli tenglamalar sistemasini javascript dasturlash tili orqali hisbolash ko‘rib chiqilgan.