АЛЮМИНИЙ ИОНИНИ СОРБЦИОН-ФЛУОРЕСЦЕНТ УСУЛДА АНИҚЛАШДА ОКСИАЗОБИРИКМАЛАР ВА ПОЛИОКСИФЛАВОНЛАРНИ ҚЎЛЛАШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Усманова Х.У.; Бобожонов Х.Ш.; Самнова З.А.; Зельцер Л.Е. (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: алюминий ионини турли объектлардан сорбцион-флуоресцент усулда аниқлаш учун реагентларни қўллаш имкониятлари келтирилган. Реагент сифатида оксиазобирикмалар ва полиоксифлавонлардан фойдаланиш, уларни турли ташувчиларга иммобиллашнинг оптимал шароитлари кўрсатилган.