ДАЛА ШАРОИТИДА ТУРЛИ ВИБРАТОРЛАР ТАЪСИРИДА ГРУНТЛАРНИНГ ДЕФОРМАЦИЯЛАНГАН ҲОЛАТИНИ ТЕКШИРИШ ВА УЛАРНИНГ ЎТА СЕЗГИРЛИК ДАРАЖАСИНИ БАХОЛАШ. - Расулов Р.Х.; Рахимова 3.Ф. (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Макола ўрамли тебраниш юкининг таъсирида дала шароитида лёссли тупрокларнинг чукма деформацияларини тадқиқ қилиш масалаларига бағишланган.Тупрокларнинг турли тебранишлари билан олинган тажриба усули ва хулосаларини беради.