BOSHANG‘ICH MATEMATIK BILIM VA KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISHDA MULTIMEDIALARNING AHAMIYATI - Mexmonova Sitora Imomovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada multimedialarning boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining matematik tushunchalarni chuqur o‘zlashtirishlaridagi ko‘magi va matematika darslarining sifatini oshirishdagi ahamiyati haqida ilmiy fikrlar haqida so‘z boradi, multimedia vositalari, mahsulotlari, dasturlar,ilovalar va ularning imkoniyatlari tahlil etiladi.