ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH SAMARASI - Imomova Dilafruz Sultonova (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Maqolada ona tili va adabiyot darslarida interfaol usullarni qo'llash orqali o`quvchilarni darsga bo`lgan qiziqishlarini oshirishi hamda didaktik o`yinlardan foydalanish yo'llari ko'rsatilgan.