PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING RIVOJLANISH TARIXI. - Isoyeva Salomat Saparboyevna.; Masharipova Maya Samandarovna.; Urazova Shahnoza Rajabboyevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Pedogogik texnologiya va ularning rivojlanish tarixi haqida ma'lumotlar berilgan.