RAQAMLI IQTISODIYOTNING BUGUNGI KUNDA RIVOJLANISH TENDENSIYALARI VA MUAMMOLARI - Alaxonova Nafisa Luqmonxon qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada raqamli iqtisodiyotning mamlakatlarda rivojlanishi, raqamli iqtisodiyot bizga qanday yengilliklar olib kelishi, uning iqtisodiy ahamiyati va bugungi kunda mamlakatlar va davlatlarda rivojlanib ularning iqtisodiyotini rivojlantirishdagi o’rni, raqamli iqtisodiyotni rivojlantirishda yuzaga keladigan muammolar va shu muammolarni yechish usullari haqida ma’lumot beriladi.