GALOGENLARNING XOSSALARI VA AHAMIYATI - Shamsiddinov Muxammadjon Ziyavidinovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Galogenlarning fizik va kimyoviy xossalari hamda ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.