Omonova Damira Ahmadjon qizi - Omonova Damira Ahmadjon qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Аnnotatsiya: Maqolada qalamtasvirni tasviriy sanatda tutgan o’rni haqida ma’lumotlarga to’xtalib o’tilgan.