DUNYONING TOP 1000 TALIGIGA KIRGAN OTMLARDA CHET TILLARINI O'QITISHNING ZAMONAVIY METOD VA TEXNOLOGIYALARI - Yuldasheva F.F; Hasanova Marvarid (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada dunyoning top 1000 taligiga kirgan Universitetlarda chet tillarini o'qitish metodi haqida so'z boradi. Bunda chet mamlakatlaridagi tizim bilan boshqa mamlakatlardagi metodlar solishtiriladi.