BOSHLANG'ICH TA'LIM-POYDEVOR JARAYON. - Umirova Oliya Do'siyorovna (Journal of new century innovations, 2023)
Boshlang'ich ta'lim umumiy o'rta ta'limning poydevori hisoblanadi. Shu bois mamlakatimizda boshlang'ich ta'lim sifatini oshirishda alohida e'tibor qaratilmoqda. O'quvchilar darsda ilg'or pedagogik tehnalogiyalar va o'qitishning interfaol usullaridan keng foydalanilmoqda.Har bir ta'lim muassasalarida boshlang'ich sinf o'quvchilari uchun qiziqarli o'quv metodik adabiyotlar jumladan eliktron resurslarning katta zahirasi mavjud.