АДАБИЙ ОБЗОР ЖАНРИ ТАСНИФОТИ ҲАҚИДА - Зилола Жамолова (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация. Мазкур мақолада ўзбек танқидчилигининг муҳим жанрларидан бири адабий обзорни тасниф қилиш масаласи ҳақида фикр юритилган, жанрнинг баъзи таснифлари амалга оширилган.