MATEMATIKADA ZAMONAVIY YONDASHUV - Muminov Safar Jòraqul ògli; Tuxtavulov Boboqul Tufli ògli; Yomg'irov Ihlosbek Aliboy ògli (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada matematika fanida axborot texnologiyalarining ahamiyati haqida ilmiy fikrlar bayon etiladi. Ilmiy fikrlar faktlarga asoslanib xulosalanadi.Matematika fanio‘qitishda zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanishhaqida